Соуса
Соус BBQ 30гр
Соус BBQ 30гр
30
35 грн
Соус вершковий чілі 50г
Соус вершковий чілі 50г
50
62 грн
Соус гірчичний 40г
Соус гірчичний 40г
40
38 грн
Соус грибний 50 гр
Соус грибний 50 гр
50
35 грн
Соус Пармезан 30г
Соус Пармезан 30г
30
42 грн
Соус перечний 50гр
Соус перечний 50гр
50
46 грн
Соус песто 30г
Соус песто 30г
30
55 грн
Соус Тар тар 50гр
Соус Тар тар 50гр
50
35 грн
Соус Томатний 50гр
Соус Томатний 50гр
50
35 грн